WiFree​Ljubljana

WiFreeLjubljana

Ljubljana

Ljubljana – mesto, prijazno sodobnemu človeku

Slovenska prestolnica svojim občankam in občanom ter obiskovalkam in obiskovalcem Ljubljane ponuja brezplačen 60-minutni dostop do svetovnega spleta.

Ljubljansko mestno središče smo opremili z dostopnimi točkami brezžičnega širokopasovnega omrežja WiFreeLjubljana, ki vam omogoča, da s sodobnimi prenosnimi komunikacijskimi napravami (prenosnimi računalniki, pametnimi mobilnimi telefoni, tabličnimi računalniki, dlančniki) 60 minut brezplačno vstopate na svetovni splet.

Projekt največjega brezžičnega omrežja v Osrednji slovenski regiji, s katerim smo Ljubljančanke in Ljubljančani dobili novo brezžično širokopasovno omrežje za dostop do interneta in 60-minutni brezplačen dostop do tega mesta, je plod uspešnega javno-zasebnega partnerstva Mestne občine Ljubljana in podjetja Telekom Slovenije, d.d., in pomeni temelj Ljubljane kot digitalnega mesta.

Z WiFree kodo, ki jo pridobite z registracijo, lahko omrežje brezplačno uporabljate 60 minut na dan. Poleg enournega brezplačnega dnevnega dostopa do svetovnega spleta pa je prek WiFreeLjubljana mogoče do spletnih mest Mestne občine Ljubljana in partnerskih podjetij Telekom in Nil brezplačno dostopati 24 ur dnevno.

Na voljo je tudi plačljivi dostop za uporabo omrežja 24 ur, 7 dni ali 30 dni.

Omrežje WiFreeLjubljana je dostopno v središču Ljubljane.

Želimo vam dobro povezavo WiFreeLjubljana!

Aplikacije

 • BicikeLJ

  BicikeLJ

  V pomoč pri izposoji koles BicikeLJ: spremljajte število koles in prostih mest na najbljižji postaji.

 • SiOL.net

  SiOL.net

  Najbolj sveže novice iz Slovenije, sveta, športa, trendov vedno na dlani.

Oglas

Partnerja

 •  
 • Mestna občina Ljubljana
 • TelekomSlovenije
 •